International Language Inn

hoi

Onze unieke aanpak!

Bij International Language Inn is ons doel om de cursist  een taal beter te leren beheersen. Dit betekent dat de cursist de taal beter leert spreken en begrijpen waardoor de cursist meer vertrouwen krijgt om de taal ook te gebruiken.

De taaltrainers bij International Language Inn zijn er om u te helpen uw doel zo goed mogelijk te behalen. De taaltrainers zullen de lessen zo interactief mogelijk verzorgen zodat een ieder zo veel mogelijk meedoet en de taal zo intensief mogelijk oefent tijdens deze ontmoetingen.


De deelnemer zal actief betrokken zijn bij de lesmomenten. Op deze manier oefent de cursist de taal direct. U gebruikt en vergroot men uw woordenschat, u oefent en verbetert de uitspraak en intonatie van de taal. Door deze aanpak zal u als deelnemer in korte tijd wennen aan het gebruik van de taal en verkrijgt u meer vertrouwen in de toepassing ervan.

De cursisten zullen niet telkens worden verbeterd in het spreken. Dit zal de actieve deelname tegenwerken. We verbeteren alleen daar waar het communiceren in de taal verstoord zou kunnen worden en wijzen op de vaak voorkomende fouten in gebruik. Grammatica zal zeker ook worden aangeboden, daar waar nodig. Methodeboeken zullen worden ingezet als ondersteuning en/of als extra input bij de lessen.


Tevens kan het voorkomen dat taaltrainers sociale ontmoetingsmomenten (=lesmomenten) organiseren om de taal buiten het pand verder te oefenen. Afhankelijk van de dienst die is overeengekomen wordt dit vooraf en/of in overleg met de cursisten besproken.

UA-53336919-1