International Language Inn

hoi

Specifieke workshops voor verschillende medische expertises bij 
International Language Inn

English for Nurses komt naar Zwolle om samen met International Language Inn een aantal beroepsgerichte workshops aan te bieden, gedurende het jaar. Deze workshops zijn gebaseerd op ervaringen van mensen die werkzaam zijn in de medische wereld van Groot-Brittannië en Duitsland.


Omdat deze wereld zich steeds meer internationaal oriënteert wordt de beheersing van de Engelse taal door medisch personeel steevast belangrijker!


Het aanbod van de zorgworkshops bevat 1-daagse workshops waarbij de voertaal Engels of Duits is. Er wordt gewerkt met een interactieve lesvorm op basis van in de factsheet genoemde onderwerpen per workshop en ervaringen van deelnemers.

Tijdens de dynamische en uitdagende sessies wordt de deelnemer medische terminologie en

(ziekenhuis)cultuur uitgelegd, zodat hij of zij beter met Engels- of Duitssprekende patiënten of collega’s kan omgaan. Na het afronden van één van de workshops zal de deelnemer niet alleen meer zelfvertrouwen hebben, maar zal hij of zij ook direct de zojuist verworven kennis kunnen toepassen.

Een workshopdag begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De workshop wordt ondersteund door een uitgebreide lesbrief voor elke cursist. Aan het eind ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname.

English for Nurses


Nieuwe datum: 
Duur: 8:30 tot 16:00
Voertaal: Engels


De workshop richt zich op het uitbreiden van uw kennis, het gebruik en oefenen van de medische jargon in het Engels voor wanneer u tijdens uw dienst hiermee wordt geconfronteerd.

Deze workshop is een aanrader voor studenten en docenten in het mbo/hbo en wo van de afdelingen zorg, welzijn en medisch.

De workshop wordt ondersteund door een uitgebreide lesbrief voor elke cursist.
Aan het eind ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname!

Mogelijke workshops voor in de toekomst:English for Healthcare Professionals / International Nurses 

English for Intensive Care

Deutsch für Pflegende

English for Doctors

English for Emergency CareDownload een uitgebreider overzicht van deze workshops hier bovenaan.

Mogelijke workshops voor in de toekomst:English for Paediatric

Nurses


English for Hospital

Administrators


Research in Nursing


English for Midwives

Download een uitgebreider overzicht van deze workshops hier bovenaan.Geïnteresseerd? Doe hier uw vooraanmelding

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.

Wilt u een workshop laten verzorgen voor u en uw collega's en kunt u minimaal 15 deelnemers opgeven? 

Neem dan contact op met ILI voor de verdere bespreking en organisatie hiervan.

ILI is de agentschap van English for Nurses in Nederland.

Aanvullende informatie

Aanmelding

U kunt zich vooraanmelden via het bovenstaand contactformulier. We sturen u naar aanleiding hiervan een uitgebreidere aanmeldformulier. Na ontvangst hiervan kunnen we u een factuur toesturen en plaatsen we u als voorlopige deelnemer. Uw inschrijving is definitief nadat we uw betaling hebben ontvangen. 

Voor meer informatie en eventuele aanmelding kunt u telefonisch contact opnemen met ILI op 06 269 733 85.


Locatie

Alle Workshops vinden plaats aan het Diezerplein 6 te Zwolle.


Kosten

Prijs per workshop bedraagt €155,00 per deelnemer. Dit is inclusief lesmateriaal, certificaat van deelname, koffie/thee gedurende de dag en een lichte lunch.


Trainers

English for Nurses is een Britse organisatie van geregistreerde en gespecialiseerde verpleegkundigen van Engelse of Duitse origine. Ze zijn gespecialiseerd in een bepaald medisch gebied en ook hebben ze een speciale opleiding gevolgd voor opleiden.

Workshop voorwaarden

Inschrijving mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor de uitvoerdatum van een workshop.

Na ontvangst van uw inschrijving sturen wij u een bevestiging van ontvangst. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. U ontvangt uiterlijk een week voor aanvang van de cursus een definitieve uitnodiging.

Uw inschrijving is definitief na ontvangst van uw betaling. De betaling moet minimaal 10-dagen voor aanvang van de workshop zijn ontvangen.

Bij inschrijving 2-weken voor datum van uitvoering dient de betaling direct plaats te vinden. Er vindt geen restitutie plaats van het reeds betaalde cursusgeld.

 

Een workshop gaat bij minimaal 10 deelnemers door. Een groepsgrootte is maximaal 17 deelnemers.

 

De deelnemer kan schriftelijk annuleren tot uiterlijk twee weken voor aanvang van workshop. Bij annulering binnen twee weken vóór aanvang van de cursus wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht. Indien wij voor aanvang van de cursus geen annulering hebben ontvangen dan wordt het gehele bedrag verrekend.


ILI verwijst u ook naar de Algemene Voorwaarden op deze pagina.

UA-53336919-1